21 juni 2024

Styrstålet erbjuder kurs för förarbevis för snöskoter

Hej Skotervänner!

Jag har idag förhandlat kurs för förarbevis för skoters.

Priset för Skoterklubbsmedlemmar är 2800:- / person

Men om vi får ihop 16 st då blir det en egen Grupp kostar det 2500:- /person

Skoterklubben sponsrar med 750:-, gäller medlemmen och barn upp till 18 år.

Anmälan sickas till: styrstalet04@gmail.com

Elevens Namn

Personnummer

Medlemmens Namn

Tel.nr

Mer info: 070-3539041 Ove

Länkar:

MT trafikskola

Skoterkurser MT Trafikskola

Kursbeskrivning:

FÖRARBEVIS SNÖSKOTER

Under varje kursdatum hittar ni mer information bara klicka på kursen!

För att gå kursen måste man uppfyllt en ålder av 15 år och 9 månader vid kursstarten.

Teoriprovet får först skrivas när man fyllt 16 år men man kan gå kursen vid 15 år och 9 månader.

KURSUPPLÄGG:

Teori :1 dag 7 timmar. Prakiska delen /körning: ca 3 timmar genomföres vid annat tillfälle se vid kursanmälan där står datum för körningen. Provskrivning: Sker på trafikskolan efter genomförda delar, ingen examinationsavgift tillkommer hos oss vi har egna examinatörer.

DISTANSUTBILDNING genomförs via Zoom. Deltagare kommer bli kontaktade och ett testmöte kommer sättas upp för att kontrollera att allting fungerar innan utbildningen. Ange i fältet Mer information vilken ort ni vill genomföra den praktiska delen av utbildningen på, Luleå eller Kalix. Är det en distanskurs står det angivet på själva kursdatumet när ni bokar, annars är kursen på plats.

Vi bjuder på gofika under teoridagen (ej lunch)

VIKTIGT! Har vi inte tillräckligt med snö för att genomföra körningen kommer körningen att flyttas till närmaste möjliga tillfälle för att genomföra den. Mail och sms med tid och datum utgår i så fall till alla deltagare när vi har tillräckligt med snö. Hinner snön smälta för säsongen kommer körningarna att genomföras följande säsong.

PRIS: Luleå: 3 100 kr Kalix: 3 100 kr

Superintensiv: 5 000 kr innebär att den teoretiska och praktiska delen genomförs på samma dag. Klicka in er på en av kurserna för att läsa mer!

Betalning sker på plats, inga fakturor utgår!

PRAKTISKA DELEN KÖRNINGEN:

LULEÅ: Vi håller med skotrar. Egen hjälm krävs p.g.a. Covid-19. KALIX: Vi håller med skotrar. Egen hjälm krävs p.g.a. Covid-19.

TILLKOMMANDE AVGIFTER: Foto till förarbeviset: Varierande kostnader Tillverkningsavgift för förarbeviset (transportstyrelsen): 250 kr (Priser gäller som av november 2019, framtida förändringar kan förekomma. Kolla med www.transportstyrelsen.se för aktuella uppgifter.)

Varmt välkommen till oss på MT Trafikskola AB

P.g.a. Covid-19 omber vi alla deltagare att bära munskydd. Skulle ni bli sjuk vill vi att ni meddelar oss och stannar hemma. Deltagare som uppvisar förkylningssymptom kommer att skickas hem från utbildningen. En ny tid bokas då in efter att ni tillfrisknat.